Eljest helg med snökanon och Nobel

En rejäl snökanon från fredag och över helgen fyllde på snötäcket till närmare 40 cm. Flera färjeturer har varit inställda och några strandsatta besökare fick övernatta på Prästgården.

Snökanon skymmer sikten

Fredagen ägnades åt digitala möten på förmiddagen och sen hela eftermiddagen åt undervisning med handledning av grupparbeten av olika dignitet. Grupperna hade gjort första delen av sina grupparbeten och fick underlag för att fortsätta med del 2.

Lördagen den dag då det snöade som mest ägnades fm åt skidor på TV. Efter lunch blev det ett besök till Prästgården med skoter då det kommit så mycket snö att det inte dick att komma ut från gården med bil. Vid Prästgården vankades julgröt och info från Jennie Bergvall-Kalén, som är landsbygdsutvecklare på Kommunen. Hon berättade om Kommunens behovanalys för kommunikationerna.

Jennies presentation

Väl hemma sen blev mer skidor på TV. Sen kändes det skönt med en bastu innan förberedelser för middag och Nobellfesten. Nykokt köttsoppa fick det bli till middag.

Bastu
Köttsoppa

Därefter var det lagom att sätta dig till rätta med kaffe och något gott och titta på alla festligheter som ägde rum i Stadshuset i Stockholm.

Kaffe och något gott och någon som ville umgås på nära håll
Nobelmiddagen

Under söndagen fick det bli mer skidor av olika slag på TV men också ett rejält pass med snösöungan för att kunna ta sig runt mellan husen på gården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *