En dag på fastlandet

Så blev det dags för en dag på fastlandet med diverse ärenden. Det fick bli 9-färjan och sen första stopp i Sävar för att hämta ut paket på ICA. Sen bar det av till längst ut på Västerslätt för att hämta ett nytt kapell till styrpulpeten på båten. Nästa två stopp blev på Ersboda för att byta till vinterdäck på fastlandsbilen och köpa sushi take-away till middag.

Svårduplicerad nyckel

Efter god lunch på Sjanghaj var det dags att försöka få en nyckel duplicerad, men det gick inte så bra. Rätt nyckelämne saknades hos den första låssmeden. Den andra hade inget ämne och inte ens en maskin för just denna speciella typ av nyckel. Den tredje låssmeden hade ett nyckelämne, som nästan passade. Det är 0,5 mm tjockare än befintlig nyckel. Jag måste därför mäta nyckelhålet för att se om en 0,5 mm tjockare nyckel går in på låstappen inne i låset. Sen en ny sväng till fastlandet.

Avsultade stadsbesöket med en sväng in på banken för att räta ut en del frågetecken. Sen var det dags att bege sig in till Sävar för att bunkra 100 L bränsle. Hann precis till 16-färjan.

En tanke kring ”En dag på fastlandet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *