Bröllop

Den 14 september fick min dotter så sin älskade Christian som sin äkta man. Vigseln skedde vid Edsbergs slott i Sollentuna där Irina och Christian bor. Jag reste ner med nattåg och kom redan på fredag morgon till Stockholm. Efter en lång, skön frukost på Scandic Continental tog jag pendeltåg till Sollentuna och promenerade sen hem till Christian och Irina. Med mig hade jag en kylväska full med norrländsk gott som olika bitar av fryst älg och kantareller. Eftermiddagen spenderades hos Christians föräldrar med middag. Själv hade jag inkvarterat mig på Stockholm Apartment hotel som ligger inom promenadavstånd.

På lördagen var det dax. Samling vid Edsbergs slott. Det blev en fin cermoni som gick snabbt. Det var vigslar på löpande band. Det hela inleddes med en kortare historerundvandring i Edsbergs slott, som haft kungligheter på besök vi flera tillfällen.

Själva vigseln var snabbt avklarad på 5 min utan musik. Vigselförrättaren läste nödvändficn i en fin svit på hotell.

Nästa dag besökte vi Edsvikens marknad och jag köpte ett gäng böcker. Efter lunch hos Christians föräldrar fick jag skjuts till Central Stationen i Stockhom för att åka vidare med tåg till Dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *