Slutet på veckan ovädersbetonat igen

Både torsdag och fredag har varit effektiva innedagar. Det har inte varit särskilt lockande att ägna sig åt uteaktiviteter dessa dagar.

Större delen av torsdag blev fylld med arbete vid datorn med bl a ett webinar om analyser av mögel, mögelsporer och MVOC. Förberedde även för offertförfrågan på ny kylanläggning till Holmöns Lanthandel. På kvällen var det så tid för digitalt styrelsemöte med HUF. Det blev avstämning och rapporter från arbetsgrupper samt planering för kommande verksamhet, bl a ett Forummöte i december och ett nyhetsblad.

Brottsjöar i Byviken

På fredag ställdes färjan in p g a hårt väder med nordlig kuling och regn av och till. Fortsatt arbete vid datorn med bl a digitalt möte lokalt med SAMs-Umeå och inspelning av föreläsningar om aerosoler och hur man mäter dessa. Jag fick också klä på mig och ge mig ut i ovädret för att ägna båtarna lite uppmärksamhet.

På kvällen övergick regnet i snöfall och vid midnatt var det ordentligt vitt på marken. Lördag morgon mötte med sol, lungt och -3 grader och ett gnistrande vitt tunt snötäcke. Inte oväntat med kanske i tidigaste laget då det finns en del att göra ute innan snön kommer för att stanna. Nu lär denna snö försvinna om någon dag då det blir mildare igen.

Midnatt mot lördag
Lördag fm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *