Återigen en lyckad bokning

I veckan är jag i Pajala och ska undervisa om kemiska arbetsmiljörisker. Lämnade Holmön med 9-färjan och stannade för lunch i Skellefteå. Konstaterade att många av de vägarbeten jag mötte vid Skellefteresan för någon månad sen är avklarade. Passade på att också göra ett stopp i Jävrebyn för att hämta en renoverad propeller som Norrlandsservice Svets och Propeller AB hade fixat till. Inser nu att det blev byte från vita till svarta propellrar, vilket kan komma att ställa till det. Den ena båten har alltid haft vita propellrar och den andra svarta. Ja ni förstår. Nu blir det svårare att veta till vilken båt propellern hör. Det löses med en bra och organiserad förvaring. En hylla för propeller till båt A och en hylla för båt B.

När jag passerat Överkalix och lämnat E10 blev det minusgrader och längs väg 392 var det i stort sett vinterföre på asfaltväg. Bara att ställa i växellådan och drivningen på ”Snow and mudd”. Gjorde sällskap med två Älvsbyhus en bra bit av vägen innan de blinkade förbi mig.

Nu är jag framme och incheckad på Lapland Hotel. Bokade rum hela veckan och bad om ett rum som inte bara hade en säng utan också en rimligt vettigt arbetsplats. Vad fick jag? Jo en liten lägenhet. Kan ju knappsat bli bättre.

Det kanske blir lite med rapport från denna resa.

Vyn från ytterdörren.

Allrum med köksdel och TV-hörna i bakrunden.
Eget badrum med toa och dusch
Sovrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *